Cu dragoste și devotament reciproc, Robert și Cristina și-au unit destinele într-o cununie religioasă plină de emoții și bucurii. Relația lor este una solidă, unde respectul este unul reciproc, fiind parteneri minunați în procesul de organizare a nunții lor.

Evenimentul a fost unul plăcut și simplu datorită organizării lor atente și al spiritului lor de observație, mai alea din partea lui Robert. Am avut onoarea de a contribui la planificarea și desfășurarea nunții lor, care a inclus o cununie religioasă solemnă și o recepție memorabilă.

Locația aleasă, Wonderland din Cluj, s-a potrivit perfect atmosferei romantice și magice a evenimentului. Fiecare detaliu a fost pus la punct cu grijă, de la decor până la meniul special conceput pentru a răsfăța papilele gustative ale invitaților.

În calitate de organizatori, am fost impresionați de modul în care Robert și Cristina au fost implicați în fiecare aspect al evenimentului. Planificarea detaliată și cooperarea lor au făcut procesul să decurgă fără probleme, reflectând devotamentul lor unul față de celălalt și față de acest moment unic din viața lor.

Suntem recunoscătoare că am avut oportunitatea să colaborăm cu un cuplu atât de special și suntem încântați că evenimentul a fost un succes. Le dorim lui Robert și Cristinei o călătorie plină de bucurii și împliniri pe drumul lor împreună.

Cu siguranță, colaborarea cu furnizorii a fost esențială pentru reușita evenimentului. Le mulțumim sincer tuturor furnizorilor noștri talentați și dedicați, fără de care nunta lui Robert și a Cristinei nu ar fi putut fi atât de memorabilă. Efortul și pasiunea voastră au adus magie în fiecare aspect al evenimentului:

Locatie: Wonderland Cluj Resort

Vioara: David Hences

Fotograf: Alexandra Vaidean

Videograf: Epic Film Cinema

Candy bar: Smafi

Florist: Julia Kantor

Caricaturist: Caricaturi la cornet

Vata de zahar: Casuta copilariei

Photobooth: Mojobooth

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *