Astăzi, vă împărtășim povestea fascinantă a nunții Oanei și a lui Bogdan, un eveniment memorabil ce a avut loc în pitorescul Vatra Dornei, județul Suceava, la Salon du Parc. Cu o listă impresionantă de 350 de invitați, această nuntă a fost o nuntă de poveste.

Cuplul a decis să își oficializeze relația prin cununia civilă în Cluj-Napoca, iar apoi au ales Vatra Dornei drept locul perfect pentru ceremonia religioasă și recepție. Oana, o mireasă fermecătoare și Bogdan, un mire la fel de chipeș, au creat o atmosferă plină de iubire și bucurie în această zi specială.

Dimineața evenimentului a început cu pregătirile care au avut loc într-o locație de vis din Vatra Dornei, oferindu-le mirilor și invitaților un cadru cu priveliște superbă. Într-un decor de poveste, sedința foto a nasilor împreună cu mirii a avut loc la Cazinoul din Vatra Dornei, o locație proaspăt inaugurată, care a adăugat o notă de eleganță întregii zile.

Ceremonia religioasă a avut loc la una dintre bisericile emblematice din oraș, unde Oana și Bogdan și-au unit destinele în fața familiei și a prietenilor apropiați. Cu emoții sincere și zâmbete, au început o nouă etapă a vieții lor împreună.

Seara s-a desfășurat într-o atmosferă de sărbătoare la Salon du Parc, unde invitații au fost răsfățați cu delicii culinare, muzică și dansuri pline de veselie. Fiecare detaliu a fost pus la punct cu atenție, transformând această zi într-un adevărat basm.

Nunta Oanei și a lui Bogdan a fost o poveste de iubire desăvârșită, marcată de momente pline de farmec și bucurie. Ne bucurăm că am avut ocazia să fim martorii acestui eveniment magic și să împărtășim cu voi frumusețea și emoția care au învăluit întreaga zi. Mirilor noștri le dorim o viața presărată mereu cu fericire și iubire!

Nimic din tot ce a avut loc nu ar fi ieșit atât de minunat fără ajutorul celor din spatele evenimentului:

Locație: Salon du Parc

Band: Artis Band

Locație pregătiri ( cazare ): Krest Relaxing Heights

Fotograf: Flaviu Tanase

Photobooth: Mirror fratii Craciun

Decor: Bogadi Mariage

Tort & candy bar: Cakes shop by R

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *