…Primăvara anului 2022, Wonderland Resort, Cluj-Napoca

 

O familie frumoasă…spun familie pentru că erau căsătoriți civil atunci când i-am cunoscut.

Prima noastră discuție a avut loc înainte de pandemie, evenimentul trebuia sa aibă loc în 15 mai 2020 la Wonderland Resort Cluj-Napoca. Ei bine, datorită celor 2 ani de pandemie, evenimentul a fost reprogramat de mai multe ori, acesta având loc abia în 20 mai 2022. Paula și Lucian nu au fost stresați din această cauză, scopul evenimentului fiind revederea cu toți cei de acasă și bucuria de a petrece alături de aceștia.

Ce face un wedding planner în perioada pandemiei? Reprogramează evenimentul și găsește soluții la neplăcerile apărute.

În acești doi ani în care am ținut legătura, a apărut ….Raluca, o fetiță minunată. Vă puteți imagina câtă bucurie a fost în ziua evenimentului lor, având-o pe Raluca acolo.

Perioada de dinaintea evenimentului a fost foarte frumoasă, Paula și Lucian fiind doi miri foarte implicați și organizați. Asta a ajutat ca organizarea în sine să decurgă așa cum ne-am propus.

Evenimentul: pe cât a fost de așteptat, pe atât de mult s-au distrat mirii noștri. Lucian a fost acel mire care a savurat fiecare moment din nuntă, lăsând emoțiile deoparte. Nici Paula nu s-a lăsat mai prejos. Ne bucurăm să vedem bucurie pe fețele mirilor în ziua evenimentului!

O familie frumoasă cu care ne-a făcut plăcere să colaborăm! Le dorim să rămână la fel de frumoși și sperăm ca de fiecare dată când ne vom revedea, să ne aducem aminte cu drag de această lungă perioadă petrecută împreună: perioada organizării nunții lor!

Echipa din spatele evenimentului:

Locație: Wonderland Resort

Fotograf: Paul Fanatan

Videograf: Cristian Olteanu

Band: Radu S BandCosmin Chichișan

Ansamblu de muzică populară: Ansamblul Românașul

Cântăreț operă: Alin Barna

Vată de zahăr: Casuța copilăriei

Florist: Iulia Kantor

Candy bar & tort: Cofetăria Saveur

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *