Wedding destination – România

Avem plăcerea să vi-i prezentăm pe Kamil și Ritta, un cuplu care locuiesc în Finlanda. El este român, iar ea este din China, dar s-au cunoscut în Finlanda unde amândoi au plecat la studii. Acolo s-au și stabilit.
Au avut nevoie de wedding planner pentru organizarea nunții lor în România: nunta a fost ca și o mini – vacanță pentru invitații lor, dar și pentru ei.

La prima discuție aveau doar câteva detalii pe care le cunoșteau: numărul de invitați, bugetul și faptul că își doreau ca evenimentul să fie gândit astfel încât prietenii lor să aibă timp să se bucure de tot.

Totul s-a desfășurat prin intermediul email-ului, al whatsapp-ului și al video call-urilor.
Ne-am cunoscut fizic doar cu o săptămână înainte de nuntă. Când am cunoscut un cuplu foarte relaxat, foarte tânăr, doi oameni frumoși și foarte deschiși. A fost chimie încă de la primul video call, iar întâlnirea față în față a confirmat și mai mult acea chimie.
A fost un eveniment care a început cu o ceremonie pe ponton, apoi a avut loc recepția. Evenimentul a fost unul foarte degajat, excepție făcând mirele nostru care avea foarte mari emoții. Mireasa noastră a fost foarte relaxată și bine dispusă, în ciuda oboselii acumulate.

Nu, nu am avut tradiții din China, evenimentul a fost unul cât se poate de simplu, elegant. A fost ca și o petrecere unde toată lumea s-a distrat și a contribuit cu bună dispoziție și momente funny sau speeach-uri.

Bineînțeles, evenimentul nu ar fi fost atât de reușit fără colaboratorii noștri dragi cărora le mulțumim:

Locație: Wonderland Cluj Resort
Fotograf + videograf: Trust Media
MC: Lucian Iancu
Decor: Perfect Events
Hairdresser: Corina Dinu
Make – up artist: Loredana Lupea
Candy bar: La Casa

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *