Cu bucurie și onoare, ne retragem în culisele unei nunți spectaculoase ce a avut loc la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. Aceasta a fost o experiență desăvârșită de organizare și eleganță, dedicată iubirii autentice dintre Lavinia și Horatiu – cei doi protagoniști ai acestei povesti de dragoste.

Grand Hotel Italia a fost alegerea perfectă pentru acest eveniment unic, oferind o atmosferă elegantă și rafinată care a pus în valoare frumusețea momentului. Sala de festivități a fost impregnată de un aer festiv și bucurie.

Horatiu și Lavinia au strălucit în această zi deosebită, emanând fericire și împlinire. Ținutele lor elegante au reflectat nu doar bunul gust, ci și dragostea profundă pe care o împărtășesc. Cu zâmbete strălucitoare și priviri complice, cei doi miri au creat amintiri de neuitat pentru ei și pentru cei prezenți.

Dansul mirilor a fost momentul culminant al serii, în care Horatiu și Lavinia au dansat împreună, simbolizând începutul unei călătorii noi și pline de iubire. Mirii noștri, Lavinia și Horatiu, sunt dansatori profesioniști, iar povestea lor de dragoste a început pe ringul de dans, pe ritmurile pasionale ale salsei. A fost dragoste la prima vedere, și de atunci, au dansat împreună prin toate etapele vieții lor.

Grand Hotel Italia din Cluj a devenit martorul unei povești de dragoste care va rămâne vie în inimile celor prezenți. Cu fiecare detaliu perfect pus la punct, nunta lui Horatiu și Lavinia a fost un adevărat eveniment de neuitat, plin de iubire, bucurie și frumusețe. Această zi magică va rămâne în memoria lor și a celor dragi ca un capitol deosebit în cartea vieții lor împreună.

Bineînțeles, nimic nu s-ar fi întamplat fără susținerea furnizorilor implicați in eveniment. Multumim:

Locație: Grand Hotel Italia Cluj

Fotograf + videograf: Rotund Perfect

Band: Trupa Hazard Cluj

Interpret muzica populară: Alexandra Antal

Florist: Imperial Flowers Cluj

Înghețată: Atelier Sucre

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *