Vărarea and Grand Hotel Italia Cluj – Napoca

Cu mare bucurie vă prezentăm povestea de dragoste captivantă a mirilor noștri, Paula și Gratian. Această poveste aduce în prim-plan nu doar frumusețea iubirii lor, ci și colaborarea de excepție pe care am avut-o în  organizarea nunții lor de vis. Fiecare detaliu, fiecare zâmbet și fiecare clipă specială s-au contopit pentru a crea o experiență memorabilă, plină de emoții și magie. Împărtășim cu voi această călătorie care ne-a adus mai aproape de inimile lor și le-a transformat visul în realitate.

Povestea uluitoare a Paulei și a lui Gratian a fost scrisă în două capitole memorabile, fiecare aducând cu sine o emoție unică. În primul act, am asistat cu inimile pline de bucurie la cununia religioasă și civilă, unde dragostea lor a fost binecuvântată în fața celor dragi.

După cununia civilă și cea religioasă, cuplul a continuat să împărtășească fericirea lor cu o petrecere privată într-o locație specială, completată de o piscină – o alegere cu adevărat reușită pentru un eveniment atât de important. Această abordare creativă aduce un aer de relaxare și bucurie întregii atmosfere, oferind invitaților ocazia să se bucure de momente pline de râsete și voie bună într-un cadru idilic.

Cu siguranță, amintirile create în jurul piscinei vor rămâne întipărite în inimile tuturor celor prezenți. Acest tip de petrecere privată adaugă o notă personală și autentică evenimentului și îi permite cuplului să se bucure de prezența prietenilor și familiei într-un mod mai intim.

La scurt timp, am avut și recepția!

Această zi specială a fost plină de momente magice și emoții sincere. Nu am putut fi mai fericiți să vedem zâmbetele  Paulei și a lui Gratian pe tot parcursul evenimentului.

Receptia a avut loc la Grand Hotel Italia. Această locație elegantă a adăugat o notă de rafinament și splendoare evenimentului lor. Sala impunătoare și serviciile impecabile au contribuit la crearea unei experiențe de neuitat pentru toți invitații prezenți.

Echipa noastră și cea a furnizorilor de încredere au colaborat strâns pentru a se asigura că fiecare detaliu a fost perfect pus la punct. De la aranjamentele florale până la meniu, totul a fost gândit pentru a crea o atmosferă memorabilă.

Felicitări din nou, Paula și Gratian, pentru această poveste de dragoste și pentru evenimentele incredibile pe care le-ați creat împreună. Suntem onorați că am facut parte din această călătorie minunată!

Mulțumim întregii echipe și tuturor celor implicați pentru că ne-ați ajutat să transformăm această zi într-un basm real:

Locație: Vararea Events and Grand Hotel Italia

Fotograf: Daniel Nita

Videograf:Calin Magda

Band: Dacian de la Oradea

Moment pian: Krisztian Kosa

Animator copii: Event Master

Colț cu bunătăți tradiționale: Gust bogat din Maramu

Decor: Imperial Flowers

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *