Florin și Nicoleta sunt doi oameni cu o iubire profundă și un respect reciproc ce încântă inimile tuturor celor din jur. Cununia civilă din Las Vegas a fost doar începutul unei povești extraordinare.
După cununia civilă din Las Vegas, Florin și Nicoleta au adus cu ei emoții și amintiri neprețuite.

Împreună cu echipa noastră, ne-am ocupat cu bucurie de organizarea cununiei religioase și a recepției care au avut loc ulterior. Am dorit să le oferim un cadru desăvârșit pentru a-și exprima dragostea și pentru a se bucura de momente alături de familie și prieteni apropiați.

Cununia religioasă a fost un moment de înaltă emoție și semnificație pentru cei doi. Cu inimile pline de speranță, au făcut promisiuni veșnice și au împărtășit această experiență cu cei dragi.

Recepția a fost o ocazie de a celebra și mai mult dragostea lor. Decorurile rafinate, mâncarea delicioasă și atmosfera festivă au făcut din această seară un eveniment memorabil pentru toți cei prezenți.

În această zi magică, iubirea lor a strălucit și mai tare, iar zâmbetele și momentele de bucurie au răsunat pretutindeni. A fost o onoare să fim martorii și să contribuim la această poveste de iubire unică.

Florin și Nicoleta sunt un exemplu de iubire autentică și puternică. Ne simțim onorați că am putut face parte din această poveste minunată.
Sperăm că veți găsi inspirație aici pentru propria voastră poveste!

Nu putem să încheiem povestea minunată fără să mulțumim cu căldură tuturor furnizorilor noștri extraordinari:

Locație: Chios

Band principal: Trupa REEA

Interpret muzică populară: Aurel Tămaș

Fotograf: Flaviu Tanase

Videograf: Inedit Visuals

Candy bar: La Nadiniere

Florist: Ana Flor

Rochie de mireasă: Ligia Mocan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *