Vă invităm să pășiți în universul magic al nunții Ioanei și a lui Cristian, un eveniment cu totul aparte ce a avut loc în Cluj-Napoca, la eleganta locație DaVinci.

Startul planificării a fost ședința ”save the date” pe care Ioana și Cristian au ales să o facă. Aceasta a avut loc în împrejurimile orașului Cluj-Napoca.

Cu o planificare minuțioasă, ziua a debutat într-un spațiu special din Cluj-Napoca, dedicat pregătirilor pentru evenimente de anvergură. Atmosfera a devenit cu adevărat magică încă din momentul first look-ului desfășurat în această locație minunată. Îndrăgostiții au avut ocazia să-și exprime emoțiile într-un cadru intim, iar bucuria și nerăbdarea au fost împărtășite alături de cei mai apropiați prieteni și alături de familie.

De la locația pregătirilor, ne-am îndreptat către biserică unde s-a oficiat ceremonia religioasă. Mirii emoționați, au împărtășit momente de solemnitate, înconjurându-se de dragostea și susținerea celor apropiați.

Petrecerea a fost animată de  mulțimea de tineri și de muzică, care a ținut invitații pe ringul de dans până în cele mai mici ore ale nopții. Bucuria, zâmbetele și dansul au creat amintiri de neuitat, iar atmosfera festivă a fost întregită de eleganța și bun-gustul fiecărui detaliu pregătit cu grijă.

Nunta Ioanei și a lui Cristian la DaVinci a fost nu doar o celebrare a dragostei lor, ci și o manifestare a bucuriei împărtășite cu cei dragi. Fiecare moment a fost plin de emoție și fericire, lăsând amintiri frumoase care vor rămâne vieții întregi în inimile tuturor celor prezenți.

Locație: DaVinci

Fotograf: DaStudio weddings

Videograf: Trust Media

Candy bar și tort: Sweet Mimi

Dj & sunet & lumini: Dj Moshu 

Rochie mireasa: The Bride by Oana Lupas

Locație pregătiri: Insolito

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *