Un cuplu despre care am putea discuta la nesfârșit: doi tineri frumoși, implicați, iubitori de ”frumos”.

Ne-am cunoscut înainte de pandemie, iar datorită acesteia am fost nevoiți să împărțim evenimentul în două: cununiile separat, iar în următorul an, recepția.

Dar ce s-a întâmplat până în ziua evenimentului? Ce am făcut noi ca și wedding planneri?

Ei bine viitorii miri au venit la noi doar cu data evenimentului stabilită și locația, de restul ne-am ocupat noi: fotograf, videograf, entertainer, band, organizarea cununiei civile ( rezervarea datei și a orei la Primărie, însoțirea cuplului în ziua în care au depus dosarul, stabilirea necesarului pentru ziua în cauză, coordonarea invitaților, organizarea prânzului de după, ședința foto + video ), organizarea cununiei religioase ( de la discuția cu preotul, stabilirea necesarului pentru cununie, decor, foto + video, coordonarea invitaților ), am participat alături de viitorii miri la degustarea făcută de restaurant pentru stabilirea meniului, i-am însoțit la probe pentru rochia de mireasă, la alegerea costumului ( programările tot de noi au fost făcute ), candy bar, tort, conceptul evenimentului, decor, invitații, accesorii, program final, prezentă pe tot parcursul evenimentului, realizarea schiței sălii, plata furnizorilor, buget etc.

Andra și Alex au ales să angajeze un MANAGER DE EVENIMENTE pentru organizarea nunții lor: o persoană care se ocupă de tot ce ar trebui să se ocupe ei și care să fie prezentă peste tot ( în cazul în care apar neprevăzute, le rezolvă, asta pe lângă multe alte atribuții pe care le mai are ).

Încă de la primele întâlniri ne-am dat seama că Alex si Andra vor să își amintească ziua nunții lor ca ACEA ZI SPECIALĂ în care toată lumea s-a distrat, accentul a fost pus pe ei, iar organizarea a fost așa cum și-au imaginat-o!

Așa a și fost: am avut dj-ul care s-a pliat pe toate gusturile și a întreținut atmosfera la cote ridicate, am avut-o pe Vlăduța Lupău care a ridicat toți invitații pe ringul de dans, l-am avut pe Rabă care a bine dispus invitații ( invitații au fost încântat să îl revadă ), cei de la Wonderland au avut surprize pentru frumosul cuplu: acrobați, tort servit de către ROBOOTUL DANSATOR etc.

Repet: putem să discutăm multe despre tot parcursul organizării și despre final, dar ca să vă dați seama care a fost rezultatul, vă spunem doar atât: la finalul evenimentului mireasa descălțată, împreună cu mirele au venit către noi și ne-au spus în cor: ” Mulțumiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim! A ieșit totul peste așteptări!”

Ba mai mult, a doua zi după eveniment am primit o poză de la mire: pe unul din plicurile primite de la invitați scria ”felicitări pentru organizare”.

Nu vă putem spune ce am simțit în acele momente, este ceva UNIC!

…și noi vă mulțumim că ați ales să facem parte din minunata voastră poveste și mai mulțumim și celor care ne-au ajutat ca toate acestea să se întample:

Locație: Wonderland Cluj Resort

Fotograf: The Francisc

Videograf: Ion Marin

Band: Vlăduța Lupău și Rapsozii Maramureșului

Entertainer: Rabă

Decor: La vie en rose

Candy bar + tort: Boema

Rochie de mireasă: Ivaz Couture

Ținută mire: Torry

Verighete: Teilor

Tipărituri: Diandra events

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *