Poza de la eveniment privat

Ce face un wedding planner?

Un organizator de evenimente pentru nunți, cunoscut și sub numele de wedding planner, are responsabilitatea de a te ajuta să îți planifici și organizezi nunta. Acesta oferă asistență în toate aspectele legate de eveniment, asigurându-se că ziua cea mare este perfectă și conformă cu dorințele și așteptările tale. Iată câteva dintre sarcinile tipice ale unui wedding planner: consultare și planificare inițială, selectarea și contractarea furnizorilor necesari, realizarea unui buget și gestionarea acestuia, coordonarea furnizorilor, planificarea tuturor detaliilor, design și decor, gestionarea zilei nunții, consiliere și sprijin emoțional.

Cât costă un wedding planner?

Acest lucru depinde de tipul de eveniment, de număr de invitați, de localitatea în care are loc și serviciile incluse în pachetul oferit. Pentru stabilirea unui preț poți completa formularul de mai jos sau putem stabili o întâlnire ( online sau fizic ).

FORMULAR PENTRU OFERTĂ NUNTĂ

De ce am nevoie de un planner?

Angajarea unui organizator de nunți poate face procesul de planificare și desfășurare a nunții mai fluid, mai plăcut și mai puțin stresant, permițându-ți să te bucuri de ziua ta specială într-un mod relaxat și fără griji. Suntem aici pentru a te ajuta în tot procesul de planificare și implementare, să îți oferim o mulțime de resurse, să găsești furnizorii potriviți și să negociem în numele tău pentru a-ți îndeplini viziunea.

Ce tipuri de evenimente organizați?

La baza C&M event planning stau ”nunțile”! Ne plac aceste tipuri de evenimente deoarece ne plac emoțiile ! Întreg procesul de planificare al acestora este un drum lung pe care îl parcurgem împreună cu tine și de cele mai multe ori, rămânem prieteni! Evenimente sociale: organizăm petreceri private, cum ar fi aniversări, petreceri pentru burlaci/burlăcițe, petreceri de revelion sau orice alt eveniment social. Evenimente corporate: evenimente pentru afaceri, cum ar fi conferințe, seminarii, lansări de produse, petreceri pentru angajați sau întâlniri de afaceri.

Ce vă diferențiază față de alți event planneri?

Fi propriul invitat la nunta ta! Putem să organizăm un eveniment de la A la Z și tu să mergi în concediu sau să te focusezi pe ceea ce faci în mod normal, fără a simți planificarea evenimentului ca pe o povară. Am avut astfel de evenimente ( vezi Kamil și Rita ) unde ne-am cunoscut mirii doar în săptămâna evenimentului. A fost cea mai relaxată nuntă din toate punctele de vedere!

Poza de la eveniment privat
Mihaela si Cristina discutand despre un botez