Poza de la eveniment privat

Ce face un wedding planner?

Angajarea unui wedding planner este crucială pentru succesul nunții tale și pentru liniștea ta. Un wedding planner te ajută să economisești timp și să te menți organizat pe tot parcursul procesului de planificare a nunții, pentru că datorită experienței accumulate el are simplificat tot acest proces. De asemenea te ajută să contractezi furnizori profesioniști care pot livra la timp și în bugetul stabilit. El te poate sfătui cum să-ți gestionezi, de asemenea, bugetul evenimentului și te poate îndruma de unde e nevoie să reduci din cheltuieli sau pe ce e nevoie să pui accentul pentru a avea cel mai mare impact.

Cât costă un wedding planner?

Acest lucru depinde de tipul de eveniment, de anvergura sa, de nivelul de implicare și de amplitudinea așteptărilor tale. Pentru a permite tuturor celor care își doresc să beneficieze de acest serviciul nu percepem tarife fixe pentru niciun tip de eveniment.

De ce am nevoie de un planner?

Scopul și responsabilitatea principală a unui event planner este să te ajute să rămâi focusat și organizat. Suntem aici pentru a te ajuta să rămâi pe drumul cel bun, să îți oferim o mulțime de resurse, să găsești furnizorii potriviți și să negociem în numele tău pentru a-ți îndeplini viziunea.

Ce tipuri de evenimente organizați?

Planificăm cu plăcere orice tip de eveniment. Totul, de la nunta de vis cu apropiați sau sute de invitați până la întâlniri corporative/non-profit și tot ce se poate organiza. Indiferent care sunt visele sau bugetul tău; transformăm viziunea în realitate.

Ce vă diferențiază față de alți event planneri?

Se rezumă la faptul că vă vom trata evenimentul tău ca și cum ar fi al nostru. Vom fi acolo de la început, de când ai nevoie de noi, pentru a-ți transforma visele în realitate și pentru a te ajuta să-ți dai seama care sunt opțiunile tale cele mai potrivite. Îți vom oferi un serviciu individual și personalizat, și vom fi acolo pentru a ne asigura că orice detaliu este pus la punct pentru a garanta un eveniment de succes.

Poza de la eveniment privat
Mihaela si Cristina discutand despre un botez