Flori si vin ca decoratiuni la eveniment

Suntem C&M events și ne ocupăm de: lansare produs, customer events, conferințe, seminarii, expoziții, petreceri tematice, concept, cazare, transport și servicii conexe. Oferim servicii complete, integrate, pentru un eveniment corporate reușit de la start la finish!

Un eveniment este o operațiune complexă care are loc în timp real. Nu există loc pentru întârzieri și comunicări greșite. Echipa noastră, va planifica evenimentul cu meticulozitate, fără a lăsa loc întâmplărilor neașteptate.

Organizare banchete, cursuri festive, baluri

Fie că vorbim despre finalizarea clasei a VIII-a, a XII-a sau a studiilor superioare, C&M event planning vă poate organiza cursul festiv, balul sau banchetul.

Echipa noastră vă poate ajuta încă de la stabilirea bugetului, stabilirea locației, a meniului, a invitațiilor, alegerea fotografului și videografului, alegerea DJ-ului și a MC-ului, includerea de momente artistice, catering, candy bar-uri, hostess, decorațiuni ș.a.

Ne face plăcere să organizăm astfel de evenimente deoarece știm cât de important este pentru voi să vă distrați și să rămâneți cu o amintire de milioane.

Organizare majorate

Din ce în ce mai multă lume dorește ca odată cu împlinirea frumoasei vârste de 18 ani să aibă o petrecere de neuitat!

Echipa noastră vine în ajutorul tău! Spune-ne ce tip de petrecere îți dorești și dăm startul la organizare! Tu și invitații tăi doar trebuie să vă bucurați de tot ce am pregătit noi!

Rolul nostru in puzzle-ul evenimentului perfect

Vom proiecta evenimentul împreună cu tine, urmând direcția și tematica ta. Vom efectua un plan detaliat pentru ziua evenimentului, iar odată ce evenimentul tău începe, totul este despre sincronizare. Noi vom verifica și verifica, din nou și din nou, dacă toate lucrurile funcționează așa cum am stabilit, în funcție de program, oră, minut, secundă. De la iluminare, la sunet, catering, la divertisment, afișare de conținut digital, la efecte speciale, fotografie și înregistrare video, până la transport, dacă este cazul, suntem prezente în fiecare componentă specifică a evenimentului vostru.

Pe scurt, rolul nostru este de a simplifica contribuția voastră pe partea de organizare și de a prelua orice probleme ce pot apărea în timpul evenimentului, pentru a vă putea concentra doar asupra realizării obiectivelor evenimentului.

Flori si vin ca decoratiuni la eveniment
Eveniment de prezentare