Noi suntem Cristina și Mihaela, wedding planners și designeri de evenimente memorabile în toată țara, iar noi ne dorim să oferim experiențe unice, într-un stil autentic. Ne putem, de asemenea, caracteriza ca fiind căutătoare compulsive de frumusețe, și credem în lux ca fiind o eleganță naturală.

Un moment special

Urmează să planificați un eveniment (cel mai probabil o nuntă)? Super! Felicitări!

Suntem sigure că sunteți  entuziasmați, poate chiar copleșiti, stresați sau poate puțin confuzi. Acest moment din viața voastră este unic, nu seamănă cu niciun altul. Aveți idei pe care nu știți cum să le organizați sau poate că Pinterest vă ține treji noaptea.

Sunt atât de multe decizii de luat atunci când vă planificați nunta sau evenimentul, dar noi suntem aici pentru a vă ajuta cu toate acestea!

cristina sucilea

Numele meu este Cristina Sucilea și iubesc evenimentele!
Mi-am început activitatea ca și wedding planner acum câțiva ani, după ce m-am căsătorit. Mereu am fost o persoană organizată, hotărâtă, punctuală și implicată.
Trebuie să recunosc, nunțile sunt slăbiciunea mea! La fiecare nuntă pe care am organizat-o, emoțiile mele au fost poate mai mari decât ale mirilor… Toate etapele necesare organizării unui eveniment necesită multă muncă, multe întâlniri, liste, programe… iar eu le iubesc! Nu aș putea face asta daca nu aș fi indragostită de ceea ce fac!

Cristina Sucilea event planner Cluj Napoca
Mihaela Ilea event planner Cluj Napoca

mihaela ilea

Ce pot spune cu siguranță despre mine este că am o înclinație pentru servicii și pentru a face oamenii fericiți. De asemenea, sunt o persoană empatică, așa că da, probabil voi plânge în ziua nunții tale! Am fost întotdeauna o persoană creativă în mod natural și orientată către detalii, prin urmare nu a fost surprinzător că mi-am găsit pasiunea în organizarea de evenimente!

Scopul meu este să am grijă de toate micile detalii, astfel încât să ajut oamenii să nu fie stresați și să se bucure de ziua evenimentul lor. Așa că, abia aștept să ne cunoaștem!

Mihaela Ilea event planner Cluj Napoca